maanantai 10. huhtikuuta 2017

Jos koiran rukous tulisi kuulluksi, taivaasta sataisi luita


Vaalit ovat ohi. Espoo on saanut uuden valtuuston. Valitut ovat varmaan innolla käymässä yhteisiä asioita hoitamaan. Kunnassa yhteys päätösten ja ja niiden vaikutusten välillä onkin usein yksinkertainen ja helppo nähdä.

Aloin kirjoittaa tätä blogia pari kuukautta sitten kertoakseni mahdollisille äänestäjille, mitä asioita pidän tärkeänä ja millainen ihminen olen. En tullut valituksi, mutta sain mielestäni uskomattoman paljon ääniä, 159.

En aio lopettaa kirjoittamista nyt, kun äänet on laskettu ja arki alkaa. Onhan minulla vieläkin silmät ja korvat ja voin edelleen seurata kotikaupunkini tapahtumia ja päätöksentekoa. Sen tiedän, että joillakin valituilla ja joillakin ryhmilläkin tulee olemaan paljon puuhaa lupauksiensa täyttämisessä.
Meidän espoolaisten puolesta täytyy toivoa, ettei kaupunkikonsernin rahankäyttö johda kaupunkia talousvaikeuksiin.

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille. Suosittelen ehdokkuutta jokaiselle kiinnostuneelle. Hauskoja hetkiä, uusia tuttavuuksia ja kiinnostavia keskusteluja. Niin, ja uusi harrastus: blogikirjoittelu. Aihepiirit voivat kyllä jatkossa laajentua kunta-asioiden ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti